mobilier bar, mobila bar, bar, mobilier, accesorii bar, mobila pentru bar, mobila de bar, mobilier pentru cluburi

» Mobilier Bar

 

Mobilier pentru bar in Bucuresti - producem mobilier pentru bar, mobilier pentru cluburi, receptii bar si receptii pentru cluburi in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mobilier la comanda pentru bar. Sunati acum !

Mobilierul pentru bar trebuie sa fie unul perfect util, in care sa ai acces la toate ustensilele de la bar, la sticle, la pahare,etc. Mobilierul trebuie sa fie util dar si sa impresioneze, sa fie creat cu stil si intr-un mod avangardist. De aceea am venit cu un nou concept despre ceea ce inseamna mobilierul de bar. Fiecare mobilier de bar trebuie sa fie diferit de altul. Asta este si un punct forte de la care pornim in creionare unei noi piese.

 

Bar Cellina

Cuprinde: 3 imagini

Bar Cellina - Mobilier pentru bar Cellina executat din Pal melaminat de 18 mm grosime, de la Egger, cu cant Abs de 2mm grosime foarte rezistenta la uzura. Mobilierul are spatii pentru depozitare sticle bauturi, pahare, plus alte obiecte specifice barului. Acest mobilier vine in doua nuante, de maro deschis cu argintiu lucios. Mobilierul poate avea integrat si un minifrigider ca cel din imagine (corp de jos central).. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bar Corner

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru bar creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime.
Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Transportul si montarea sunt gratuite. Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra. Va asteptam.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Square Bar

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru bar conceput pe colt cu multe scaune pentru o servire ireprosabila.Mobilierul contine si sticla sblata si neoane colorate pentru o ambianta mai frumoasa. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Transportul si montarea sunt gratuite.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Canapele pentru bar

Cuprinde: 1 imagini

Canapele in forma de U pentru masute de bar si pentru restaurante. Ideale, confortabile si intime. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania.Puteti beneficia si de proiectare 3D a mobilierului dorit de dumneavoastra.Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Ziggy

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier select pentru baruri si localuri selcte. Mobilierule ste creat din PAL melaminat de 18 mm si cu rame si accesorii din inox sau aluminiu. . Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Transportul si montarea sunt gratuite. Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bar inalt

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru bar cu servire rapida, cu scaune inalte, confortabile si cu spatar pe semi rotund pentru un confort sporti. Mobilierul poate fi creat si pe alta culoare sau textura. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Transportul si montarea sunt gratuite. Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra. Va asteptam.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Bar Rustic

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier cu aspect antichizat pentru un bar mai rustic. Scaunele de la bar sunt tapitate. Mobilierul de bar este complet si este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime.Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Transportul si montarea sunt gratuite. Va asteptam.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Open Bar in Bucatarie

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru open bar in casa. Mobilier inalt cu scaune confortabile si balt rezistent. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania.
Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.Transportul si montarea sunt gratuite.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bar Scoica

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier modern si foarte confortabil pentru bar si restaurant cu scaune gen scoica ce se muleaza perfect pe corpul dumneavoastra si va ofera mult confort. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Transportul si montarea sunt gratuite.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bar si autoservire

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru bar si pentru autoservire fabricat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Puteti beneficia si de proiectare 3D a mobilierului dorit de dumneavoastra. Transportul si montarea sunt gratuite. Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.