mobila pe comanda, mobila Bucuresti, mobila ieftina, mobila sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6

» Mobila pe comanda

 

Mobila pe comanda Bucuresti - producem mobila la comanda in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Cel mai divers mobilier la comanda, il puteti executa la noi, sub orice forma sau textura doriti. Noi facem totul pentru ca dumneavoastra sa va simtit bine si confortabil in noul mobilier pentru casa. Deviza noastra este si va ramane: calitatea. Mobilierul este executat doar cu accesorii si sisteme de prindere si de mascare din import Germania si Austria. Nu ezitati sa ne sunati. Specialistii nostri asteapta apelul dumneavoastra si va stau la dispozitie, pentru consultanta tehnica si pentru proiectare 3D a mobilierului dorit de dumneavoastra. Noi creem mobilier pentru ca stim sa il facem cu excelenta. Contati pe noi ! Sunati chiar acum !

 

Mobila pe comanda Bucuresti

Cuprinde: 1 imagini

Mobila pe comanda Bucuresti- Mobila pe comanda realizata din pal melaminat dimensiune de 18 mm, blat termorezistent de 28 mm, cant abs de 2 mm, geamuri sablate cu rama de aluminiu si manere din acelasi material, picioruse cu baza antiderapanta si plinta detasabila. Aceasta mobila este perfecta pentru interiorul bucatariei dumneavoastra scotand in relief prin culoarea aleasa, calitatea si designul de care da dovada. Echipa noastra de profesionisti este la un telefon distanta!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila la comanda preturi mici

Cuprinde: 1 imagini

Mobila la comanda preturi mici - Mobila ieftina realizata din MDF lucios mov sau diferite culori, manere din aluminiu si geamuri sablate cu rama MDF ( interior sau exterior ) cu deschidere orizontala, balamale si glisiere import Austria, blat termorezistent 28 mm, cant ABS 0.2 mm sau 0.4 mm dupa preferinta clientului si plinta detasabila culoarea aluminiului. Oferim clientilor nostrii servicii de consultanta, proiectare 3D. Deasemenea, montajul si transportul este gratuit daca aveti domiciliul in Bucuresti. Sunati acum!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila bucatarie Mini

Cuprinde: 1 imagini

Mobila bucatarie Mini, mobila bucatarie pentru spatii mici - Aceasta mobila de bucatarie este produsa la comanda si are urmatoarele caracteristici: usi din PAL melaminat de 18 mm culori diferite, cu manere din aluminiu si cant ABS de 2 mm. Blatul termorezistent de 28 mm si poate avea atasata contra-scurgere-apa la cerere. Geamurile mate cu rama MDF se asorteaza perfect cu bucataria dumneavoastra iar piciorusele din aluminiu pot fi acoperite la cerere cu plinta detasabila de diferite culori. Asteptam telefonul dumneavoastra!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bucatarie moderna

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier bucatarie moderna - Mobila dumneavoastra de bucatarie se poate concepe ca in imaginea alaturata: corpurile suspendate pot fi realizate din PAL melaminat lucios de 18 mm culoare preferata, cant ABS 2 mm, cu rame din MDF si geamuri sablate cu deschidere verticala pe pistoane cu gaz, glisiere si balamale de cea mai buna calitate ( Blum, import Austria ), blat termorezistent de 38 mm deasupra caruia puteti atasa contra-scurgere-apa pentru a feri mobilierul de umiditate. Va asteptam!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila bucatarie rosie

Cuprinde: 1 imagini

Mobila bucatarie rosie - Mobila de bucatarie la comanda, realizata din PAL melaminat lucios de 18 mm, cant ABS de 38 mm, manere si picioruse din aluminiu, blat termorezistent de 28 mm cu contra-scurgere-apa. Corpurile suspendate au deschidere verticala si balamale de cea mai buna calitate. Optional se poate monta si plinta detasabila culoarea aluminiului, asortata perfect cu manerele sertarelor. Sunati acum!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.