dulap cu usi glisante, dulap usi glisante la comanda, dulapuri in Bucuresti

» Dulap cu usi glisante

 

Dulap cu usi glisante la comanda in Bucuresti, dulap pe comanda in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Dulapurile cu usi glisante sunt benefice din anumite motive, si anume: nu iti iau din spatiu la deshiderea usilor; sistemul de glisare este mult mai rezistent si fiabil in timp decat cel pe balamale, mai ales la usile mari si grele (la cele cu glisiere toate greutatea se duce in jos pe roti, pe cand la cele cu balamale, toate greutatea este suportata de balamale); au un aspect mult mai modern si inovator; pot masca cu usurinta mobilierul. Dulapurile cu usi glisante sunt confectionate din Pal melaminat si au accesorii din aluminiu sau inox de calitate. Se pot aplica si oglinzi pe usi pentru a da senzatia de extra spatiu in camera ta.

 

Dulap Zafulos

Cuprinde: 1 imagini

Dulap Zafulos - Mobilier din Pal melaminat de 18 mm de la Egger, cu cant Abs de 2 mm grosime si sitemul de glisiere de la Blum Austria. Mobilierul are doua usi glisante mari, una dintre ele are aplicata o oglinda mare cat usa, plus patru sertare mici si dous usi pe balamale. Toate accesoriile sunt din import si sunt din aluminiu sau inox. Mobilierul are picioruse reglabile. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita. Sunati acum pentru comanda.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Aroy

Cuprinde: 3 imagini

Dulap Aroy - Dulap simplu si spatios pentru camerele nu foarte mari. Desi este in doua usi, este foarte incapator, deoarece este foarte inalt si astfel se castiga foarte mult spatiu care se putea pierde. Mobilier executat din Pal melaminat de 18 mm grosime, de la Egger, cu cant Abs de 2mm grosime foarte rezistenta la uzura. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Wenge

Cuprinde: 2 imagini

Dulap Wenge - Spatios, insa in acelasi timp foarte ergonomic. Il poti pune in orice loc din camera, deorece nu iti va lua mult din spatiu. Creat sa fie pe placul tau, din cel mai bun Pal melaminat de la Egger de 18 mm si cant Abs de 2mm. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita. Sunati acum si lasati comanda dumeavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Zattara

Cuprinde: 6 imagini

Dulap Zattara - Dulap fabricat din Pal melaminat de 18 mm cu elemente din aluminiu sau inox si rafturi reglabile la interior. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. mobilierul mai are cant Abs de 2 mm grosime, foarte rezistent. Accesoriile si piesele de montare sunt din import Austria si Germania. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Anne

Cuprinde: 4 imagini

Dulap Anne - Un dulap cu adevarat spectaculos. Simplu dar elegant cu ram si oglinda pe usa centrala, care mascheaza televizorul amplasat in spatele usii. Foarte ingenios si placut. Mobilier executat din Pal melaminat de 18 mm grosime, de la Egger, cu cant Abs de 2mm grosime foarte rezistenta la uzura.Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap cu usi de sticla

Cuprinde: 2 imagini

Dulap cu usi de sticla - Sticla sablata, un element de o eleganta sporita pentru mobilierul tau. Sticla poate fi si pe alta nunata (ce de fata este verzuie). Se incadreaza perfect unei camere dinamice, si datorita refelxiei sticlei, va da si mai multa lumina camerei tale. Mobilier executat din Pal melaminat de 18 mm grosime, de la Egger, cu cant Abs de 2mm grosime foarte rezistenta la uzura. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Ivory

Cuprinde: 3 imagini

Dulap Ivory - O nuanta perfecta pentru un dulap frumos. Ivory, o nuanta care s-a purtat mereu. Desi este o culoare pala, va da lumina si caldura camerei tale. Mobilierul este confectionat din Pal melaminat de 18 mm si cant Abs de 2 mm cu sistem de prindere mascat din Germania de la Hafele si sistemul de glisare al usilor marca Blum Austria. Nu ezitati sa ne sunati. Va stam la dispozitie cu dcetalii suplimentare si cu noi informatii.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Adrienne

Cuprinde: 7 imagini

Dulap Adrienne - Mobilier complex si spatios pentru multe depozitari de haine si alte lucruri. Un dressing perfect pentru persoanele care au ceva mai multe haine de depozitat. Mobilierul este executat in intregime din pal melaminat de 18 mm cu cant Abs de 2mm grosime si are integrat sistemul de prindere mascata de la Hafele Germania. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Irenne

Cuprinde: 6 imagini

Dulap Irenne - Mobilier spatios cu deschidere usi prin strangere (optional se pot face si prin glisare). Mobilier executat din Pal melaminat de 18 mm grosime, de la Egger, cu cant Abs de 2mm grosime foarte rezistenta la uzura. Mobilierul mai are integrat sistemul de prindere mascat de la Hafele si sistemul de glisare de la Blum Austria. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap Wendy

Cuprinde: 5 imagini

Dulap Wendy - Mobilier de culoare wenge cu sticla sablata semitransparenta. Dulapul este crea sa fie desrul de saptios si mai are un corp care se continua pe coltul camerei. Fabricat din Pal melaminat de cea mai buna calitate, de la Egger, si cu cant Abs de 2mm grosime. Mobilierul are intgrat un sistem de prindere mascata din Germania de la Hafele si bineinteles faimosul sistem de glisare de la Blum Austria.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.