mobila living in Bucuresti, mobila la comanda in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6, sufragerii la preturi mici

» Mobila living sufragerie

 

Mobila living in Bucuresti - producem pentru dumneavoastra mobilier pentru living (sufragerie) la preturi mici in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Livingul, camera de zi in care iti primesti oaspetii si vecinii trebuie sa arate impecabil. Pentru asta ai nevoie de un mobilier de clasa, plin de gratie si stil. De aceea specialistii nostri au proiectat pentru dumneavoastra o sumedenie de modele si va stau la dispozitie cu alte idei revolutionare, pentru ca mobilierul tau sa fie unul exceptional. Si pentru ca mobilierul tau este facut doar la comanda, ideile tale vor da nastere unui mobilier deosebit si unic. Asteptam apelul dumneavoastra!

 

Mobila living Blanca

Cuprinde: 1 imagini

Mobila living Blanca - mobilier pentru sufragerie realizat din pal melamint de 18-36 mm, la care se aplica canturi ABS de 2 si 0,4 mm. Mobila living este accesorizata cu feronerie de calitate import Austria: manere si suporturi din aluminiu, sistem de prindere rezistent pentru corpurile suspendate, balamale Blum. Va oferim solutii inteligente pentru sufrageria Dvs!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier living Orange

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier living Orange include 3 corpuri inalte, spatiu pentru TV, corpuri suspendate, rafturi, toate realizate din pal melaminat. Mobila living este accesorizata cu feronerie de calitate: sticla, rame si manere din aluminiu, sistem de prindere ascuns a corpurilor suspendate, balamale rezistente. Mobilierul pentru sufragerie este personalizat in functie de necesitatile si dorintele Dvs!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila sufragerie Gloria

Cuprinde: 1 imagini

Mobila sufragerie Gloria - Va oferim mobila living moderna cu componente rezistente si ergonomice. Mobilier living este realizat din pal melaminat de 18 mm cu canturi ABS de 2 si 0, 4 mm. Mobila living include: 3 corpuri suspendate si 3 rafturi cu sistem de prindere rezistent, corpul inferior cu spatiu pentru TV si sertare. Accesorii de calitate: manere si suporturi din aluminiu, balamale si glisiere Blum import Austria. Asteptam comanda Dvs!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier sufragerie Aria

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier sufragerie Aria - Mobila living realizata pe comanda astfel incat sa se potriveasca perfect bugetului si cerintelor Dvs. Mobilier living este dotat cu spatii destinate aparaturii audio-video si impresioneaza prin modernism, simplitate si functionalitate. Mobila pentru sufragerie este personalizata dupa dimensiunile si finisajele cerute de Dvs.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Living la comanda Olivia

Cuprinde: 1 imagini

Living la comanda Olivia - Mobila living este confectionata la comanda din pal melaminat de 18 mm grosime la care s-a aplicat cant ABS de 2 mm si feronerie de calitate import Austria. Mobilier living include 2 corpuri laterale dotate cu manere din aluminiu si balamale Blum, rafturi suspendate prevazute cu sistem de prindere ascuns si sticla; si corpul inferior dotat cu spatii pentru aparatura audio-video. Mobila pentru sufragerie este personalizata in functie de preferintele si necesitatile Dvs. Va asteptam!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Sufragerie la comanda Fabia

Cuprinde: 1 imagini

Sufragerie la comanda Fabia - Realizam la comanda mobila living moderna cu componente moderne si sertare ergonomice. Mobilier living cuprinde corpurile suspendate dotate cu sistem de prindere ascuns, sticla sablata, balamale Blum de calitate; si corpul inferior care are suporturi din aluminiu, glisiere Blum ce asigura o inchidere silentiaosa si usoara a sertarelor. Va asteptam cu o gama variata de modele si finisaje pentru a va onora comanda!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier living Say

Cuprinde: 2 imagini

Mobilier living Say - Mobilierul de living din gama Say este unul diferit de ceea ce ati vazut mereu. Mobilier alcatuit din: comoda tv joasa cu sertare, doua corpuri suspendate, unul mai mare si cu oglinda aplicat si unul mai mic cu sticla sablata, plus trei polite groase din Mdf de calitate, care susnt dispuse si in partea de jos si stanga mobilierului ca o incadrare a acestuia. Tot spatele mobilierului este acoperit.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier sub scara Etan

Cuprinde: 3 imagini

Mobilier sub scara Etan - Mobilier pe comanda din Pal melaminat de 18 mm cu cant Abs de 2mm. Mobilierul se adapteaza perfect oricarui spatiu din casa ta deoarece fiind facut la comanda se potriveste de minune. Accesoriile (manere, picioare, etc) sunt din aluminiu sau inox de la Blum Austria.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita. Toate acestea la un pret accesibil. Sunati acum!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Living Origon

Cuprinde: 1 imagini

Living Origon - Mobilierul pentru sufragerie trebuie sa fie un mobilier ce impresioneaza, un mobilier care itri place doar privindu-l. De aceea am creat pentru dumneavoastra o sumendenie de modele. Modelul de fata este unul complex si include biblioteca moderna cu multe spatii de depozitare neconventionale, plus comoda cu usi si sertar pe mijloc. Mobilierul este produs din PAL melaminat de 18 mm, are cant ABS de 2 mm. Sistemul de prindere al mobilierului este de tip mascat si este produs de compania Hafele in Germania. Asiguram transportul si montarea absolut gratuit. Sunati acum!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Elephant

Cuprinde: 4 imagini

Mobilier Elephant - Mobilier deosebit si extravagant formay din: comoda tv joasa cu patru sertare, plus corp de biblioteca in forma de L, cu polite si rafturi si trei usi din sticla, dispus si prins pe perete. Mobilierul este executat din Pal melaminat de 18 mm cu cant Abs de 2mm ultra rezistent la actiuni repetitive si la frictiune. Mobilierul are si un sistem de prindere care este mascat si sistem de glisiere pentru sertare de la Blum Austria. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.