mobila cabinete medicale, mobilier pentru cabinete medicale, cabinete medicale, mobilier medical

» Mobila Cabinete Medicale

 

Mobila cabinete medicale in Bucuresti, mobilier medical la comanda in toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sunati acum !

Mobilierul pentru cabinete medicale trebuie in primul rand sa fie util si rezistent, de aceea noi am creat mobilier medical specific nevoilor unui cabinet medical, in care toate ustensilele sa isi gaseasca locul potrivit. De asemenea folosim cele mai noi si performante materiale din pal melaminat si sticla pentru a fii si a pastra un mediu cat mai usor de curatat si de dezinfectat. La unele mobiliere, cum sunt cele pentru cabinet de stomatologie am optat pentru blaturi foate rezistente din sticla sablata pentru a fi usor de igienizat. Noi avem solutii la provocarile tale. Suna si te vei convinge

 

Cabinet Dental Plus

Cuprinde: 6 imagini

Cabinet Dental Plus - Mobilier pentru cabinete stomatologice perfect proportionate si complet utile pentru a se potrivi cu aparatura medicala dentara. Mobilierul este compus din Pal melaminat de 18 mm grosime, are cant Abs de 2mm grosime, rezistent la uzura si frictiune mecanica, si dispune de sistemul de prindere mascata de la hafele Germania. Accesoriile si glisierele sunt marca Blum Austria, si sunt de cea mai buna calitate. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier cabinet stomatologic

Cuprinde: 3 imagini

Mobilier cabinet stomatologic - Mobilier de cea mai buna calitate pentru cabinete medicale de stomatologie si tehnica dentara. Durabile si fiabile in timp, datorita accesoriilor si sitemelor de prindere din import de cea mai buna calitate. Mobilier executat din Pal melaminat de 18 mm cu posibilitatea ca blatul sa fie dublat. Cantul Abs aplicat este de 2 mm grosime si este ultra rezistent la frictiune mecanica. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulapuri cabinete dentare

Cuprinde: 4 imagini

Dulapuri cabinete dentare - Mobilier medical ce contine dulapuri pentru depozitat ustensile si substante medicale. Perfect utilate cu sertare la dimensiuni dorite si cu blat din sticla rezistenta pentru o curatare si o mentinere indelungata a mobilierului. Executat din Pal melaminat de 18 mm si cant Abs de 2 mm, mobilierul vine dotat cu accesorii din aluminiu sau inox din import Austria, de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap cu corp mobil

Cuprinde: 2 imagini

Dulap cu corp mobil - Mobilier medical pentru stomatologie, format din corpuri fixe plus corpuri mobile care sunt incorporate in cele fixe. Corpuri mobile pentru a fi la indemana ori de cate ori medicul are necoie de ustensile langa el, pentru a nu se deplase de langa pacient. Executate din materiale de import, Pal melaminat de la Egger, de 18 mm si cant Abs de 2mm, ultra rezistent.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier cu chiuveta Stomato Dent

Cuprinde: 2 imagini

Mobilier cu chiuveta Stomato Dent - Mobilier de stomatologie ce include o superba chiuveta din sticla termorezistenta si usor de curatat si dezinfectat. Mobilier creat sa fie tot mai luminos si util pentru cabinetul tau. Noi am ales calitatea si ne bazam pe lucrurile bine facute. Creat din Pal melaminat de 18 mm si cant Abs,, plus accesorii din aluminiu si inox, dau mobilierului tau un plus de eleganta si stralucire. Comanda-l acum si vei beneficia de transport si montare gratuita

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Stomato

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru cabinet de stomatologie format din corpuri suspendate si corpuri joase, plus rollbox inalt. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi.
Transportul si montarea sunt gratuite.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier de depozitare medical

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru cabinet medical cu foarte multe spatii de depozitare austensilelor si a medicamentelor. Mobilierul se creaza sa se potriveasca perfect locului cabinetului. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul se poate fabrica si pe alte nuante, forme sau texturi. Transportul si montarea sunt gratuite. Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Greeny

Cuprinde: 1 imagini

Mobilierul Greeny este unul complet si complex in care cu siguranta va vor incapea toate instrumentele de lucru. . Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosimeSunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra. Va asteptam.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier plus rollbox

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier medical fix plus corpuri de rollbox mobile pentru un acces si o usurare a muncii dumneavoastra. Nu mai trebuie sa va ridiciati de pe scaun cand lucrati. Le puteti avea toate la indemana dumneavoastra. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Mobilierul are accesorii din inox sau aluminiu, si glisiere marca Blum Austria. Sistemul de prindere mascat este de la Hafele Germania.
Transportul si montarea sunt gratuite.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier Complex

Cuprinde: 1 imagini

Intr-un cabinet medical de stomatologie se stie ca sunt foarte multe instrumente si ustensile de folosit, de aceea am creat un mobilier amplu si modern in care sa incapa toate piesele si ustensilele si sa ramana si spatiu in plus. Mobilierul este creat din PAL melaminat de 18 mm grosime, cu cant ABS de 2 mm grosime. Puteti beneficia si de proiectare 3D a mobilierului dorit de dumneavoastra. Transportul si montarea sunt gratuite.Sunati acum pentru alte informatii cat si pentru a lasa comanda dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.