mobila bucatarie in Bucuresti, bucatarie sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, bucatarii ieftine

» Mobila bucatarie

 

Mobila bucatarie in Bucuresti - producem mobilier pentru bucatarie la comanda in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Bucataria este, poate locul unde petreceti cea mai mare parte a zilei, fie ca gatiti, fie ca doar stai de vorba cu o cunostinta. De aceea, mobilierul de bucatarie trebuie sa fie unul aparte; sa fie foarte rezistent si extrem de atragator. Gama de mobilier de bucatarie vine cu modele foarte variate in forme si culori si cu sisteme de siguranta sporita si cu noul blat termorezistent. Datorita calitatii materialelor si atentie cu care este executat, mobilierul de bucatarie va fii unul din punctele forte ale casei tale. Tu ai ideea, noi avem solutia!

 

Mobila bucatarie Iris

Cuprinde: 1 imagini

Mobila bucatarie Iris este realizata la comanda din pal melaminat termorezistent cu grosimea de 18 mm la care s-a aplicat cant ABS de 2 mm. Mobilier bucatarie cuprinde un corp inalt, corpul de baza, si 2 corpuri suspendate. Accesorii: manere din aluminiu, geamuri sablate, glisiere de calitate care sa permita amortizarea sertarelor. Dimensiunile si culorile mobilei de bucatarie sunt alese de Dvs astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul avut la dispozitie.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bucatarie Lights

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier bucatarie Lights - Mobila de bucatarie este proiectata si accesorizata astfel incat sa corespunda perfect viziunii Dvs asupra unei bucatarii de vis. Mobilierul de bucatarie realizat pe comanda vine sa economiseasca din spatiul avut la dispozitie si totodata este destul de incapatoare, iar accesoriile de calitate rezista ritmului de folosire.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Bucatarie la comanda Rose

Cuprinde: 1 imagini

Bucatarie la comanda Rose - Mobila bucatarie cuprinde corpul de baza realizat din pal melaminat, blat termorezistent cu grosimea de 18 mm si corpuri suspendate realizate din MDF lucios negru. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: balamale si glisiere Blum, manere din aluminiu. Finisajele mobilierului de bucatarie sunt asortate cu faianta, gresia sau parchetul Dvs.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Bucatarie pe comanda Confort

Cuprinde: 1 imagini

Bucataria pe comanda Confort este perfecta pentru casa Dvs, intrucat ofera maximum de ergonomie, pastrandu-si totodata functionalitatea. Componentele bucatariei: corpurile de baza confectionate din pal melaminat, corpurile suspendate si elemente deschise, sunt accesorizate cu feronerie de calitate import Austria.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila de bucatarie Aqua

Cuprinde: 1 imagini

Mobila de bucatarie Aqua - Bucatarie confectionata la comanda cuprinde corpuri de baza, elemente deschise, corpuri suspendate si un dulap, blat termorezistent, toate realizate din pal melaminat. Accesorii de calitate import Austria: balamale si glisiere Blum, manere din aluminiu, geam sablat. Culorile si dimensiunile mobilierului de bucatarie sunt alese de Dvs astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul avut la dispozitie.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier de bucatarie Brown

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier de bucatarie Brown - Mobila bucatarie este realizata la comanda in conformitate cu preferintele Dvs. Parti componente 3 corpuri de baza unite cu blat termorezistent de 18 mm grosime, si corpuri suspendate, care au un sistem de prindere ascuns. Accesorii folosite: balamale si glisiere Blum, ce asigura amortizarea la inchidere, manere din aluminiu, contrascurgere apa din aluminiu, picioare reglabile ascunse pentru corpurile de jos.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila bucatarie la comanda Small

Cuprinde: 1 imagini

Mobila bucatarie la comanda Small - Bucataria pe comanda este realizata pe 2 culori ca un tot intreg: corpuri de jos, dulapuri laterale, corpuri suspendate. Materiale utilizate: pal melaminat cu grosimea de 18 mm, canturi ABS de 2 si 0,4 mm, blat termorezistent. Feronerie de calitate import Austria: balamale si glisiere ce adauga amortizoare si permite inchiderea usilor si sertarelor lent si silentios, manere din aluminiu, picioare reglabile ascunse, sistem de prindere ascuns.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier bucatarie Natuzzo

Cuprinde: 3 imagini

Mobilier bucatarie Natuzzo - Mobilier de bucatarie pe colt plus blat si polite pentru perete despartitor mic (daca este cazul). Mobilierul contine blat termorezistent. Fabricat din PAL melaminat de 18 mm grosime si cant Abs de 2 mm, mobilierul are integrat sistem de prindere mascata din Germania, de la Hafele. Toate accesoriile si elementele de aluminiu sau inox sunt marca Blum Austria. Nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici la dispozitia dumneavoastra.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila de bucatarie Horya

Cuprinde: 6 imagini

Mobila de bucatarie Horya - Mobilier de culoare albastru deschis, perfect pentru bucataria ta. Mobilierul contine piese de mobilier suspendate si joase. Blatul mobilierului este termorezistent. fabricata din Pal melaminat de 18 mm grosime, mobila de bucatarie are sertare cuc sistem de glisare de la Blum Austria, si noile usi cu deschidere verticala pe pistoane cu gaz de la Blum. Accesoriile si piesele de décor sunt din aluminiu sau inox, si sunt de cea mai buna calitate. Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier de bucatarie Trendy

Cuprinde: 6 imagini

Mobilier de bucatarie Trendy - Mobilier de bucatarie cu minibar si blat de servire fabricat din Pal melaminat de 18 mm si cant Abs de 2mm grosime foarte rezistent la uzura. Mobilierul are in componenta sa si usi din sticla sablata, blat termorezistent si accesorii din aluminiu si/sau inox.Optional se poate comanda mobilierul pe alte texturi sau culori. Se asigura transportul si montarea gratuita. Sunati acum si lasti comanda dumneavoastra!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita aparatului de fotografiat iamginile nu sunt identice cu originalul.